פרחי פלפל חריף
משתמשים בפרחים אלו, בדרך כלל, כקישוט למנות מתובלות היטב בפלפל חריף - כדי לאותת לסועד שמנה זו חריפה. משתמשים בפלפלים קטנים, או בחלק העליון של פלפלים ארוכים יותר.שוטפים את הפלפלים במים קרים - מסלקים את הגרעינים. חשוב לשטוף את הידיים במים קרים או אפילו להשתמש, בכפפות - הפלפל עלול לצרוב באצבעות. יש להימנע מלגעת בפנים! בעזרת מספריים קטנים חותכים עלי כותרת מוארכים; יש להקפיד לא להתוך עד הגבעול. מכינים מספר פרחים כאלה בצורה דומה. מניחים את הפרחים בקערת מי קרח. מאחסנים במקרר עד שהפרחים נפתחים. לחלופין, אפשר לעצב קישוט פשוט יותר על ידי חיתוך הפלפל לרוחב, ליצירת טבעות קטנות. מניחים טבעות אלו זו לצד זו לקישוט המנה.
תגיות:
קישוטי סלטקישוטים לסלט- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של דורין
- אודות דורין
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים
מאמרים נוספים של דורין
- איך מכינים קישוטים מגזר
- איך מכינים פרחי צנונית
- מניפת אבוקדו
- פרחי פלפל חריף
- איך להכין עגבניית חמניה?
- איך להכין סלסילת תפוחי אדמה?
- איך מכינים ביצים ממולאות?
- מתכון לסלט צרפתי
- איך להכין סלסילת לימון?
- ספינת מלפפון
- טוסט מלבה
- קרוטונים
- צורות מלימון
- צורות מעגבניה
- קישוט מעגבניה
- סלסולי קישוא
- תרד בתבנית אישית
- פיטרייה מסוגננת
- כוכבי גזר
- איך מכינים פרפרי לימון?