איך להכין ספגטי טעים
כדי להכין ספגטי טעים יש צורך במצרכים הבאים:
חבילת ספגטי ארוכים (מספר שמונה-עובי הספגטי) אפשרי גם צורות
5 עגבניות
1 בצל
5 שיני שום
אופן ההכנה:
מלאו סיר גדול במים והרתיחו אותו עד שמופיעות בעבועות קטנות מתוכו. שפכו מעט שמן למים הוסיפו כפית מלח ושיפכו את הספגטי לתוך הסיר.
חשוב מאוד! שכל הספגטי יהיה שקוע בתוך המים על מנת שהבישול שלו יעשה באופן אחיד המתינו בין 8-12 דקות תלוי בסוג הספגטי וסננו אותו בתוך מסננת על מנת
להפריד את המים.
חתכו את הבצל העגבניות והשום לחתיכות, רצוי כמה שיותר קטנות ואל תערבבו בינהם. הרתיחו מחבת שפכו מעט שמן והמתינו דקה עד דקה וחצי עד התחממות השמן.
שיפכו רק את הבצל והשום וטגנו אותם עד שהם מתחילים להשחים. לאחר מכן הוסיפו את העגבניות וערבבו היטב. כשהרוטב מתחיל לקבל מרקם נוזלי הוסיפו 3 כפות
רסק עגבניות מלח פלפל לפי הטעם וערבבו היטב. זמן הבישול של הרוטב אמור להיות עד 15 דקות אך ברגע שהמרקם נוזלי כבו את האש ותנו לרוטב להתקרר 3 דקות.
לאחר מכן הוסיפו את הספגטי ערבבו היטב ושהיה בתיאבון!
תגיות:
בישולספגטי- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של רוזטה לונדון
- אודות רוזטה לונדון
- מידע נוסף