שושנת מים מבצל

אפשר להמשיך ולאחסן אותם מספר ימים בקערת מים במקרר. כדי לקבל בצלים צבעוניים, אפשר להוסיף מספר טיפות צבע מאכל למי הקרח. כדי להשיג אפקט של שני גוונים, שורים את הבצל במים צבועים במעט צבע מאכל. אחר כך טובלים את הבצל בתמיסה חזקה יותר של אותו הצבע ומקשטים בבצלים הצבעוניים מגשי בשר וסלטים. שושני מים אלו מתאימות מאוד גם לעיטור מנות בסגנון המזרח הרחוק.
תגיות:
ירקותקישוטים לסלט




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים