קשר גזר
מפתלים רצועה אחת לצורת לולאה ואוחזים בה ביד אחת. ביד השנייה מחזיקים לולאה דומה ומשחילים אחת לתוך השנייה. מחזיקים את הלולאות במקומן ומשחילים את קצות הלולאה החיצונית דרך הלולאה הפנימית. מותחים בעדינות את שני הקצוות ליצירת קשר יפה. משתמשים בקשרים כאלה לקישוט סלטים או כשוליים דקורטיביים לצלחות הגשה שונות. ניתן להשתמש בקישואים בצורה דומה, אך הם זקוקים רק לשהייה קצרה במים חמים לצורך ריכוך.
תגיות:
ירקות- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אורלי בירון
- אודות אורלי בירון
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים