קקטוס גזר

בנוחות. בעזרת כלי לחריצת קליפות הדר חורצים את הגזר לכל אורכו סביב סביב. חותכים את קצה הגזר בצורה אלכסונית כך שידמה לחוד עיפרון. בעזרת סכין חדה
מאוד ותוך כדי חיתוך בתנועות סיבוביות אלכסוניות, פורסים פרוסות דקיקות סבי החוד עד שנוצר סליל. לאחר השלמת 3 סיבובים מנתקים את הסליל וממשיכים בצורה דומה לחתוך את כל הגזר. מסובבים את קצות הסליל כלפי פנים כך שייווצרו 3 פרחים. שומרים במים קרים כדי למנוע התייבשות עד השימוש. בפרחי הקקטוס משתמשים כקישוט לסלטים שונים, פלטות קרות ואפילו על עוגות גזר.
תגיות:
ירקותקישוטי סלטים




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אביאל שמש
- אודות אביאל שמש
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים