קישוטי חמאה
החמאה חייבת להיות קרה מאוד. אם במשך העבודה החמאה מתרככת, כדאי להכניסה למשך מספר דקות למקרר. חמאה מתובלת: מערבבים עשבי תיבול טריים קצוצים לתוך חמאה בטמפרטורת החדר. מצננים מעט את החמאה וצרים ממנה "נקניק". עוטפים את החמאה ביריעת פלסטיק וממשיכים לצנן עד שהיא מתקשה. מגישים פרוסות חמאה עם קרקרים או עם לחם באגט קלוי או כתוספת חמאה על מנות דגים או פשטידות.
תגיות:
קישוטים לסלט- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים