קישוטי ביצים
שופכים את המים החמים ושוטפים בהרבה מים קרים עד שהביצים מתקררות. בכך ייפסק תהליך הבישול. אם מבשלים יותר מדי נוצרת טבעת ירקרקה סביב החלמון. פרט נוסף שיש לשים לב אליו, הוא לחתוך ביצים רק בסכין אל-חלד. הקישוט המצולם בראש עמוד זה הוא של פרח שעלי הכותרת נחתכו מתוך החלבון,האבקנים מהחלמון, הגבעול מעירית והעלים הם של אורגנו טרי. ניתן לחתוך את החלבון בצורות נוספות, כיד הדמיון הטובה עליכם, ולהשתמש בו בקישוט כבד קצוץ, רגל קרושה או כל מנה אחרת שיש עליה זיגוג ג'לטין.
תגיות:
ביצים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אורלי בירון
- אודות אורלי בירון
- מידע נוסף