עיטורי שוליים ממלפפון

ומניחים על מישטח העבודה כשהצד החתוך כלפי מטה. פורסים את המלפפון לפרוסות דקיקות, אך נזהרים שלא לנתק את הפרוסות. פורסים 8 פרוסות בצורה זו, מנתקים
את קבוצת הפרוסות מהמלפפון וחותכים עד הסוף. ממשיכים לפרוס את חצי המלפפון בצורה דומה וכן את החצי השני. פורסים את קבוצת הפרוסות כמו מניפה ומניחים את
המניפות הקטנות אחת ליד השנייה.
תגיות:
ירקות




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים