סרדינית בחרדל ובשמיר
005 גר' סרטניות טריות "ישר מן הים",
מנוקות וללא ראש
003 גר' מלח גס גרגרים
4 כפות שמיר קצוץ
2 כפות חרדל משובח (דיז'ון)
כפית סוכר
2 כפות חומץ בן-יין לבן
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הסרדיניות ומניחים אותן, זו לצד זו, בכלי זכוכית; בוזקים עליהן את המלח ומקררים למשך הלילה. טורפים את שאר המצרכים לרוטב. שוטפים את הסרדיניות מן המלח, מניחים אותן בקערה נקייה ויוצקים עליהן את הרוטב. מקררים במשך שש שעות לפני ההגשה.
תגיות:
דגיםמתכונים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של Tomer
- אודות Tomer
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג