סרדינים בתחמיץ

דגי סרדין מנוקים, ללא ראש, במשקל
כולל של 1 ק"ג
קמח
שמן לטיגון עמוק
2/1 כוס יין לבן יבש
4/1 כיס הומך בן-יין לבן
פטרוסלינון קצוץ
מיץ מלימון אחד
שימין
מלח
פלפל שחור גרוזי גס
אופן ההכנה:
מניחים את הסרדינים במקרר, למשך כשעה, בתוך קערה עם מיץ הלימון. בסיר (שאינו מאלומיניום) מחממים את היין, החומץ, המימין, המלח והפלפל. מקמחים את
הסרדינים ומטגנים אותם בשמן חם, עד שיזהיבו. מניחים את הסרדינים המטוגנים בקערת זכוכית, ויוצקים עליהם את התחמיץ. מקררים למשך הלילה, ומגישים אותם מקושטים בפטרוסלינון.
תגיות:
דגיםמתכונים




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של Tomer
- אודות Tomer
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג