סלט עגבניות ובצל ירוק
המצריכים מתאימים ל-6 מנות:
6 עגבניות
2 בצלים ירוקים
חצי כוס תחמיץ סלט צרפתי 125 מ"ל (התחמיץ מורכב מ-2 כפות חומץ או לימון, מלח, פלפל, 1 כפית חרדל, 6 כפות שמן רגיל, 1 כף עשבי תבלין קצוצים כמו: פטרולינון, בצללית או שמיר)
1 שן שום קצוצה דק
1 כף פטרוסלינון קצוץ דק
1 כף עלי ריחן טריים או כפית ריחן, טימין או אורגנו מיובשים
אופן ההכנה
1.פורסים את העגבניות ועורכים את הפרוסות בכלי שטוח כאשר קצוותיהן חופפים.
2.פורסים את החלק הלבן של הבצלים ומפזרים על העגבניות קוצצים את הגבעולים הירוקים של הבצלים.
3.מוסיפים לתחמיץ את הבצל הקצוץ, השום, הפטרוסלינון והריחן ויוצקים על העגבניות תחמיץ בכמות שתרטיב אותן.
4.אפשר לשמור את סלט זה במקרר 6 שעות, אבל כדאי להוציא אותו כרבע שעה לפני ההגשה כדי שיגיע לטמפרטורת החדר את יתרת התחמיץ מגישים בכלי נפרד.
תגיות:
סלטעגבנייה- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של press
- אודות press
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים