סלטים צרפתים

בתפריטי המסעדות הקטנות מופיעים תמיד מספר סלטים פשוטים והמסעדות המופארות מתחרות זו בזו בהמצאות צירופים חדשים של חומרים כדי ליצור סלטים מקוריים אפילו מהפכניים.
סיבה עיקרית לפופולאריות זו היא העניין הגדול של הצרפתים בבריאות ובדיאטה. בעולם, שבו יותר ויותר מאכלים הם תוצרים מתועשים, הסלט מסמל את האוכל הטבעי.
עדין לא הומצאה אבקת סלט! את הסלטים במטבח הצרפתי אפשר לחלק לשני סוגים: פשוטים ומורכבים. בסלט פשוט יש מרכיב אחד עיקרי בתוספת רוטב, למשל סלט חסה או סלט סלק בתחמיץ, או סלט מלפפונים בשמנת. לעומת זאת, בסלט מורכב יש מספר חומרים מלבד הרוטב והוא בדרך כלל משביע יותר מסלט פשוט. סלטים מסוג זה הם המדרבנים את אשפי המטבח ליצירתיות.
תגיות:
סלט




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של רוזטה לונדון
- אודות רוזטה לונדון
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים