נזידי דגים

וכאשר המרק מבעבע, מוסיפים את הדגים ופירות הים. יש המוסיפים לנזיד, טרם הגשתו, רוטב עתיר טעם כמו פסטו (ריחן, צנובר, שמן זית), איולי (מיונית שום), שרמולה (כוסברה, פטרוסלינון,שום, כמון, פפריקה וצנובר) - וזאת כדי להעשיר את טעמו.
תגיות:
דגיםמתכונים




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של Tomer
- אודות Tomer
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג