משולשי פלפל אדום
כ-1 ס"מ מהקצה צרים חתך, לא עד הסוף, מקביל לצלע הארוכה של המלבן. מסובבים את המלבן וחותכים נעשה במרחק של 0.5 ס"מ מהקצה ונשאר מחובר, אך לצלע השנייה. מחזיקים בשני הקצוות ומפתלים לצורת משולש. מצרפים משולשים אלו לסלטים, צד מיטבלים וכקישוט לבשרים קרים. משולש אחד של קליפת לימון נהוג להוסיף למרקים יפאנים. הלימון מוסיף ניחוח, טעם וחן רב למנה.
תגיות:
ירקות- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים