מניפת חצילון

לאורך; משאירים חיבור עליון. מחממים שמן בכלי לטיגון עמוק. מנגבים את החצילונים במגבות נייר ומטילים, אחד אחד, לשמן. מטגנים כ-3 דקות. מוציאים ומספיגים על
מגבות נייר. כדי לעצב את צורת המניפה, לוחצים בלהב סכין קטנה על פרוסות החצילון המטוגן. קישוטי חצילון קטנים עוד יותר מתקבלים אם חוצים כל חצילון לשניים
ופורסים כל חצי כמתואר לעיל. מטגנים ומנקזים.
תגיות:
קישוטי סלטים




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אורלי בירון
- אודות אורלי בירון
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים