מברשות בצל ירוק

ממשיכים לחתוך חתכים נוספים מקבילים לחתך זה (לא עד הסוף). ככל שיהיו יותר חתכים, המברשת תהיה יותר "שעירה". מניחים את הבצלים במים קרים מאוד למשך 20 דקות או יותר, כדי שייפתחו. ניתן להגיש מברשות אלו גם בתוך סלטים או על מגשים שונים. בעקבות הדוגמה הסינית, אפשר גם להגיש מברשות אלו עם פונדו בשר כשכל אורת מורח את נתחי הבשר שלו במבחר הרטבים השונים בעזרת הבצל הירוק.
תגיות:
ירקותקישוטים לסלט




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים