לוליגו ממולא
81 לוליגו קטנים מנוקים, כשגוף הקלמרי
וזרועותיו חתוכים בנפרד
01 נתחי אנשובי בשמן
2 שיני שום מרוסקות
3/1 כוס פטרוסלינון קצוץ
כפית עלי טימין טריים
3/1 כוס פירורי לחק
ביצה
מיץ מ-2 לימונים
פלפל שחור גרופי גס
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180. מטגנים את זרי הזרועות בשמן במשך כ-2 דקות; מוציאים, קוצצים אותן דק ומזליפים עליהן מיץ לימון. מועכים את נתחי האנשובי בשמן שלהם,
מערבבים עם הזרועות הקצוצות, השום, פירורי הלחם, הטימין, הביצה והפלפל. ממלאים את גוף הלוליגו במלית, ואת פתחו סוגרים בקיסם. מניחים את הלוליגו הממולאים בכלי חסין חום, מוסיפים מעט שמן זית, מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 51 דקות - עד שבשר הלוליגו הופך לבן-אטום. מגישים מקושט בפטרוסלינון.
תגיות:
דגיםמתכונים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של Tomer
- אודות Tomer
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג