לברק חלק
דג לברק שלם מנוקה במשקל 5-1 ק"ג
2 כוסות יין לבן יבש
2 כפות חמאה
עשבי תבלין: קורנית, רוזמרין, ריחן
לימון פרוס
מלח
פלפל שחור גרוני גס
אופן ההכנה:
שוטפים את הדג היטב ומניחים בחלל בטנו את עשבי התבלין, החמאה, המלח, הפלפל ופרוסות הלימון. מניחים את הדג בתבנית חסינת חום, מוסיפים את היין,
מכסים בנייר אלומיניום, ומכניסים לתנור שחומם ל-245. הדג מוכן, כשמזלג הננעץ בסמוך לשדרתו מגלה שבשר דג הפך לבן (לאחר כ-30 דקות).
תגיות:
דגיםמתכונים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של Tomer
- אודות Tomer
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג