כוכבי קישוא

שלא לחתוך עד הקצה; מתקבלת צורה של מסרק. מגלגלים את הפרוסה ומהדקים בקיסם. מעמידים את הסליל כך שעלי הכותרת יפלו לצדדים וייפתחו. אם בזמן הגילגול
הפרוסה נשברת, היא כנראה לא נפרסה דק מספיק; ניתן לפתור זאת על ידי יציקה של מים רותחים עליה ושטיפה במים קרים.
תגיות:
ירקותקישוטי סלטים




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אביאל שמש
- אודות אביאל שמש
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים