חרצית לפת
חשוב להקפיד על כך שהחתכים יהיו ישרים וניצבים, אחרת יינתקו "הגפרורים" מבסיס הלפת. משרים את הלפת בקערה עם שתי כוסות מים וכף אחת מלח, כדי שתתרכך. שוטפים היטב. שתתרכך. שוטפים היטב. ניתן לצבוע 'את החרצית על ידי השרייתה במים קרים עם כמה טיפות צבע מאכל, עד לקבלת הגוון הרצוי. מזיזים בעדינות את עלי הכותרת, כך שתיווצר צורת פרח טבעי. פרחים אלו יפים לקישוט מנות ומגשי בשר וסלטים. הם גם מתאימים מאוד לקישוט ארוחות בסגנון סיני.
תגיות:
קישוטים לסלט- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים