ורד עגבניה

מאוד כדי שתוכל להסתלסל בקלות. מניחים את רצועת הקליפה על החלק הבשרני. מחזיקים את הקליפה בקצה העליון של העגבניה ומתחילים לסלסל, כשהחלק
הבשרני פונה כלפי חוץ. כשכמעט כל הקליפה מסולסלת, מעמידים את הפרח וממשיכים ללפף את יתרת הקליפה כדי ליצור עלי כותרת פתוחים יותר. שושני קליפת
עגבניה יכולים לקשט את המנה העיקרית בארוחה חגיגית במיוחד, או כל מגש במזנון קר.
תגיות:
ירקות




- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של yonisy
- אודות yonisy
- מידע נוסף