איך להכין שרימפס
30 חיסלונים קלופים משיריונים
בקבוק בירה לבנה
4 כפות קמח
2 כפות שמן לטיגון
50 גרם חמאה ללא מלח
מצרכים לרוטב
גביע שמנת או יוגורט
כף מיונית
כפית חרדל
מיץ מחצי לימון
4 כפות פטרוסלינון קצוץ דק
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים בעדינו את השמנת, המיונית, החרדל, מיץ הלימון, הפטרוסלינון הקצוץ והשום, ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד ליצירת רוטב. משרים את החיסלונים הקלופים בבירה למשך 15 דקות, מסננים ומקמחים אותם קלות. מחממים את השמן והחמאה במחבת ומטגניםם בה את החיסלונים, בקבוצות קטנות, כ-4 דקות. מגישים חם יחד כם קעריות הרוטב ולחם משובח.
תגיות:
סרטנים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של אלירן גל
- אודות אלירן גל
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג