איך להכין פסטה
אופן ההכנה
חממו בסיר גדול מים לאחר שהמים רתחו הוסיפו כפית מלח ומעט שמן ולאחר מכן רק כשהמים ממש מבעבעים הכניסו את הפסטה בצורה כזאת שכל הפסטה תהיה בתוך הסיר (בישול אחיד).
קצצו את העבגניות, בצל, שום ופלפל החריף לחתיכות קטנות. חממו מחבט שפכו מעט שמן (מומלץ שמן זית) שפכו ראשית את השום והבצל תנו להם להשחים ולאחר מכן הוסיפו את העבבניות והחריף תנו לרוטב להתבשל 5 דקות על אש נמוכה ולאחר 5 דקות והוסיפו 3 כפות רסק עגבניות מלח פלפל לפי הטעם ערבבו היטב ותנו לרוטב עוד 10 דקות על אש נמוכה עד שהוא נהיה עיסה שלמה.
לביינתים נחזור לספגטי עצמו ערבבו את הספגטי כשהוא במים וכשהוא מתחיל להיות רך 90% מהבישול שלו הוציאו אותו מפני שהספגטי ימשיך להתבשל לאחר שתוציאו אותו מפני שהוא עדין נשאר חם. סננו אותו בקערה והחזירו אותו לסיר. אחרי שנתתם לרוטב טיפה להצטנן ערבבו אותו עם הספגטי והגישו אותו.
דרך שנייה להגיש היא לא לערבב בין הרוטב לספגטי אלא להגיש אותם באותה צלחת אך בנפרד אחד על השני אך לזה צריך להוסיף שמן זית לספגטי לאחר הבישול על מנת שהספגטי לא ידבק אחד לשני ולערבב היטב. פשוט הניחו ספגטיי בצלחת מעליו שימו את הרוטב ותוכלו להוסיף עירית קצוצה על הרוטב והנה לכם מנת שף מקצועית. בתיאבון!
תגיות:
מתכוניםפסטה- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של promo
- אודות promo
- מידע נוסף
מאמרים דומים
מאמרים נוספים של promo
- פורטל Sanegorit- קבלת זימון למשפט תעבורה – מה לעשות?
- פורטל LAWFIND- שלל עצות זהב למכירת דירה
- פורטל אוטו 1 – טרייד אין ליסינג בחברת טרייד אין
- פורטל TOSTUDY – האם ללמוד תואר?
- פורטל בנקט – לעבור בין קופות החולים
- פורטל CALLBIT- כמה עולה ביטוח חובה?
- פורטל BEAUTIC- הסרת שיער בלונדיני
- פורטל אוטו1 -החלפת או קניית רכב – ומימון הרכב
- איך לבחור מצלמה מקצועית?
- מהי ההגדרה להטרדת עד
- פורטל GSPA – ספא בדקה ה90
- חקירה פרונטאלית
- שמלת כלה קלאסית בהשוואה לשמלת כלה וינטאג
- בית משפט לתעבורה
- היתרון בלדעת שפות
- נהיגה בשכרות – אופן הבדיקה
- ביטוח נסיעות במסגרת טיול
- פורטל LAWFIND- חישוב דמי מזונות
- ספא במרכז- חופשה כאן ועכשיו
- לבחור ביטוח מתאים לרכב