איך להכין גומפר טורפני
הבוגרים. בדומה לשחיינים מהירים אחרים, כמו טונה או סקומברן, לגומבר כמות גדולה של המוגלובין בשריריו. בדגים
הבוגרים בולטת רצועת השריר הכהה העשירה בהמוגלובין, שטעמה עז, ולכן יש המעדיפים להרחיקה טרם הבישול.
תגיות:
דגיםמתכונים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של דורין
- אודות דורין
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג
מאמרים נוספים של דורין
- איך מכינים קישוטים מגזר
- איך מכינים פרחי צנונית
- מניפת אבוקדו
- פרחי פלפל חריף
- איך להכין עגבניית חמניה?
- איך להכין סלסילת תפוחי אדמה?
- איך מכינים ביצים ממולאות?
- מתכון לסלט צרפתי
- איך להכין סלסילת לימון?
- ספינת מלפפון
- טוסט מלבה
- קרוטונים
- צורות מלימון
- צורות מעגבניה
- קישוט מעגבניה
- סלסולי קישוא
- תרד בתבנית אישית
- פיטרייה מסוגננת
- כוכבי גזר
- איך מכינים פרפרי לימון?